Κληρώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Πού θα τις δούμε

Κληρώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ – Πού θα τις δούμε

Διήμερο… αγωνίας.

Εκανε τη δουλειά κόντρα στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός, οριστικοποιώντας την παρουσία του στη φετινή διαδικασία των ομίλων του Champions League, αντίθετα ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με την Κράσνονταρ και θα μετάσχει στους ομίλους του Europa League.

Το ενδιαφέρον στο Champions League στρέφεται στην κλήρωση της Πέμπτης (19:00, Cosmote TV), που αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει στην Αθήνα, λόγω κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη.

Οι 32 ομάδες των ομίλων θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο τρίτο.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

  • Α’ γκρουπ: Μπάγερν, Σεβίλλη, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Ζενίτ, Πόρτο.
  • Β’ γκρουπ: Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ Ντονέτσκ, Ντόρτμουντ, Τσέλσι,Αγιαξ.
  • Γ’ γκρουπ: Ντινάμο Κιέβου, Λειψία, Ιντερ, Ολυμπιακός, Λάτσιο, Αταλάντα, Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ.
  • Δ’ γκρουπ: Λοκομοτίβ Μόσχας, Μαρσέιγ, Κλαμπ Μπριζ, Γκλάντμπαχ, Μπασακσεχίρ, Ρεν, Φερεντβάρος, Μίντιλαντ.

Στις 18:00 την Πέμπτη, στη Γενεύη της Ελβετίας, θα λάβει χώρα λοιπόν η κλήρωση των ομίλων του UEFA Champions League και η βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της περσινής σεζόν, με μετάδοση από την Cosmote TV. Από τις 17:00 η εκπομπή του Cosmote Sport 1 θα μας βάλει στο κλίμα και θα ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες της κλήρωσης.

Η, δε, κλήρωση της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League, παρουσία του ΠΑΟΚ και, ίσως, και της ΑΕΚ, θα διενεργηθεί την Παρασκευή στις 14:00 με μετάδοση επίσης από το Cosmote Sport 1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.