Αυτές οι ελληνικές εκπομπές δε θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν

Αυτές οι ελληνικές εκπομπές δε θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν

Ο πλήρης χάρτης των εκπομπών που δε θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Αν η συνέχεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι σχετικά μπερδεμένη λόγω των μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού που έχει παγώσει τις περισσότερες ελληνικές παραγωγές, η επόμενη τηλεοπτική σεζόν φαντάζει ένα άλυτο μυστήριο για το ποιες σειρές και ελληνικές εκπομπές θα συνεχίσουν στα κανάλια, δεδομένου και του οικονομικού τοπίου ανασφάλειας που συνεχίζεται όσο υπάρχει η πανδημία.

Παρόλα αυτά κάποιες σειρές και εκπομπές έχει ήδη προαποφασιστεί το μέλλον τους και δε θα πάρουν το πράσινο φως για ακόμα μία σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς που προβάλλονται.

Η πρώτη από αυτές είναι η εκπομπή «Ελένη» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη, της οποίας η συνεργασία της με τον ALPHA ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν, όποτε αυτή λήξει. Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν από νωρίς για μία ενδεχόμενη ανανέωση ενώ κύκλοι της παρουσιάστριας αναφέρουν ότι η ίδια θα κάνει διάλειμμα από τα τηλεοπτικά για τουλάχιστον μία σεζόν.

Αυτές οι ελληνικές εκπομπές δε θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν

Το κενό της Ελένης στο πρωινό θα καλύψει η Ελεωνόρα Μελέτη με αποτέλεσμα τα «Μεσάνυχτα» να αποχαιρετήσουν το κοινό τους στο τέλος αυτής της σεζόν.

Στον ΣΚΑΪ οι πρώτες σειρές που δε θα συνεχίσουν θα είναι αυτές τις ελληνικές μυθοπλασίας. Σειρές όπως οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου και το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» είναι σχεδόν βέβαιο ότι σταματούν φέτος.

Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επίσης σταματάει στο τέλος της σεζόν, θα δούμε όμως μία παρόμοια version της εκπομπής, με νέους συνεργάτες και τίτλο αλλά ίδιο παρουσιαστή την επόμενη σεζόν. Κάτι αντίστοιχο ίσως συμβεί με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αν και στην περίπτωση αυτή τα σενάρια όλα είναι ανοιχτά.

Στο Open αυλαία θα ρίξει το «Κόκκινο Ποτάμι» καθώς ολοκληρώνεται η συμφωνία για τα προκαθορισμένα επεισόδια.

Αυτές οι ελληνικές εκπομπές δε θα συνεχιστούν την επόμενη σεζόν

Ο Σάββας Πούμπουρας θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, η εκπομπή του «Μy Best Friend’s Fear» όμως θα ολοκληρωθεί φέτος ενώ το ίδιο μέλλον θα έχουν οι ελληνικές σειρές «Αν ήμουν πλούσιος» και «Μην Ψαρώνεις»  του σταθμού.

Στο νεοσύστατο Mega δεν υπάρχει μυθοπλασία, οι εκπομπές είναι κυρίως ενημερωτικές, θα υπάρξουν σίγουρα προσθήκες και νέες εκπομπές ή αλλαγές στα πρόσωπα των υπαρχουσών.