O λόγος που «πάγωσε» η συνεργασία Nova - Παναθηναϊκού

O λόγος που «πάγωσε» η συνεργασία Nova – Παναθηναϊκού

Τι πραγματικά συμβαίνει.

Το προχθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ και όχι από τη Nova, καίτοι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει, επίσημα, τη συμφωνία της με τη Nova. Δεν έχει όμως ανακοινωθεί ακόμη αυτή από τη συνδρομητική.

Η διαρροή, τις προάλλες, έκανε λόγο για «τυπικούς λόγους» και κάποια έγγραφα που δεν υπήρχε χρόνος να κατατεθούν.

Δεν είναι όμως έτσι…

Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδα «Sportday», η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν οφειλές της ΠΑΕ προς τη Nova προ ετών, από την εποχή που υφυπουργός Αθλητισμού ήταν ο Σταύρος Κοντονής.

Και εν αντιθέσει με άλλες ΠΑΕ, στις οποίες η Nova τότε έκανε παρακράτηση για αναβολές αγώνων, επεισόδια κλπ. (ως προβλεπόταν από τις ρήτρες), ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε, η Nova προσέφυγε δικαστικά και δικαιώθηκε. Οχι για λίγα αλλά για 2 εκατ. ευρώ!

Από τον Γιάννη Αλαφούζο ζητήθηκε, προς τη νέα διοίκηση της Nova, να μη ληφθεί υπ’ όψιν η οφειλή, από τη συνδρομητική ζητείται συμψηφισμός, ήτοι το φετινό συμβόλαιο αντί για 7 εκατ. ευρώ (χωρίς τα bonus) να πάει στα 5 εκατομμύρια!

Πάντως στη Nova υπάρχει, ως λένε, «καλή διάθεση» για να τα βρουν οι δύο πλευρές και να μη χαλάσει η επικείμενη συμφωνία…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.