Επιστρέφει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές της ΕΡΤ

Επιστρέφει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές της ΕΡΤ

Με παρουσιαστή που συζητήθηκε όσο λίγοι την περίοδο της πανδημίας.

O Διονύσης Σαββόπουλος απασχόλησε τα Μέσα τις τελευταίες ημέρες με τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στις οποίες στήριξε τις πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης στο θέμα της στρατηγικής της για την πανδημία με χαρακτηριστικές δηλώσεις «Με εντυπωσιάζει ότι η πολιτική ηγεσία έβαλε μπροστά τη γνώση και πάνω  στη γνώση έκτισε την πολιτική» ενώ εξύψωσε την προσωπικότητα του εκπροσώπου του υπουργείου υγείας Σωτήρη Τσιόδρα.

Μόλις χτες συνεχάρη την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πρωτοβουλία της σε συνεργασία με τον δήμο της Αθήνας να πραγματοποιήσει τη συναυλία της πάνω σε κινούμενο φορτηγό στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αλλά πλέον ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δε θα μας απασχολεί μόνο με δηλώσεις αφού αποκτάει τη δική του εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Η εκπομπή «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι» επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά από 33 χρόνια.

Η μουσική εκπομπή είχε προβληθεί τη σεζόν 1986-1987 από την ΕΡΤ με παρουσιαστή πάλι τον Διονύση Σαββόπουλο, προβλήθηκαν συνολικά 19 επεισόδια και παρουσίαζε νέους καλλιτέχνες, διάφορα είδη την ελληνικής μουσικής, όπως επίσης έκανε αφιερώματα σε πρόσωπα, παράλληλα με τον σχολιασμό γεγονότων της καλλιτεχνικής κατά βάση επικαιρότητας.

Λόγω του χαρακτήρα και των λεγομένων του παρουσιαστή η εκπομπή είχε κατακριθεί από τον τύπο της εποχής αλλά και από σπουδαίους καλλιτέχνες με τον Μάνο Χατζηδάκι να απαγορεύει να ακούγονται τα τραγούδια του στην εκπομπή.

Επιστρέφει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές της ΕΡΤ