«Κλείδωσε»: Η μεγάλη επιστροφή του Αντώνη Κανάκη είναι γεγονός

«Κλείδωσε»: Η μεγάλη επιστροφή του Αντώνη Κανάκη είναι γεγονός

Καιρός ήταν...

Είναι, εδώ και πάνω από 1ο μήνες, το πιο περιζήτητο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης- και δικαίως, μιας και τα νούμερα που εξασφαλίζει σε κάθε τηλεοπτική του στέγη είναι εκ προοιμίου δεδομένα. Από τον Γενάρη, όταν και τον είδαμε με την ομάδα του στη μικρή οθόνη, μέχρι σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα». Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο μας αποχαιρέτησαν μέσω του καναλιού του Radio Arvyla στο YouTube στα μέσα Μαΐου περίπου και έκτοτε ακούγονται μόνο φήμες.

Θα πάνε στην ΕΡΤ; Θα καταλήξουν στο OPEN; Θα δώσουν τα χέρια με τον Alpha; Θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και θα τους δούμε εκ νέου από την συχνότητα του ΑΝΤ1;

Η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι «τίποτα από τα παραπάνω». Γιατί αυτή την περίοδο σύσσωμη η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να κάνει το comeback και πάλι στο YouTube, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα τέλη του Οκτώβρη ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Φυσικά, αυτή τους η διαδικτυακή επιστροφή δε σημαίνει πως δε θα τους δούμε τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση. Ο Κανάκης έχει στα χέρια του δύο (τουλάχιστον…) προτάσεις για να βρεθεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς στην TV και μαζί με τους συνεργάτες του ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά.

Το οικονομικό (δεδομένου του γεγονότος πως μιλάμε για μια μεγάλη παραγωγή) συνεχίζει ν’ αποτελεί έναν σκόπελο που πρέπει να ξεπεραστεί, όμως δεν είναι το μόνο που θα μετρήσει στην τελική απόφαση της ομάδας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.