Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει το δικό του Netflix

Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει το δικό του Netflix

Νέα επένδυση στα σκαριά.

Μία ξεχωριστή επένδυση ετοιμάζει ο όμιλος ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζει το δικό του… Netflix, μία συνδρομητική υπηρεσία παροχής περιεχομένου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η υπηρεσία θα χρειαστεί προεργασία τουλάχιστον ενός χρόνου προκειμένου να βγει στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι έτοιμη πριν το τέλος του 2021.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού, όπως αναφέρει η «Realife» είναι η πλατφόρμα να είναι διαθέσιμη προς το κοινό μέχρι το τέλους του νέου έτους.

Ο ΑΝΤ1 έχει κάνει εδώ και περίπου έναν χρόνο ολική στροφή προς την μυθοπλασία. Το πρόγραμμά του αποτελείται κατά κύριο λόγο από σειρές που κυριαρχούν στην prime time ζώνη. Μην ξεχνάμε τις «Άγριες Μέλισσες» που σαρώνουν από την περσινή σεζόν με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως αναφέρει η «Realife» ο ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για σειρές, οι οποίες θα προβληθούν αποκλειστικά από τη νέα πλατφόρμα. Ήδη σχεδιάζεται μια αστυνομική σειρά με αυτοτελή επεισόδια στα πρότυπα του «CSI».

Εξετάζονται και άλλες προτάσεις για σειρές υψηλών προδιαγραφών με έως 13 επεισόδια. Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 έχει ιδρύσει τη δική του σχολή σεναρίου με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη δημιουργία σειρών για το κανάλι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.