Τι κι αν παίζει Γ’ Εθνική; Ο Ηρακλής βρήκε κανάλι

Τι κι αν παίζει Γ’ Εθνική; Ο Ηρακλής βρήκε κανάλι

Ποιο θα μεταδίδει τους αγώνες του;

Το καλοκαίρι του 2019 απορρίφθηκε η αίτηση για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ήτοι τέταρτη τη τάξη κατηγορία και οι άνθρωποι του ιστορικού Ηρακλή επέλεξαν να αγωνιστεί η ομάδα στη γ’ (και τελευταία) κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας και οι οπαδοί του έγραψαν ιστορία με το επικό πανό «Και τώρα αν μπορείτε, ρίξτε μας!».

Φέτος, με τη συμφωνία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για το ΑΦΜ του, επέστρεψε στη Γ’ Εθνική. Ο «Γηραιός» δεν παύει να είναι ένα brand name, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Και, σύμφωνα με πληροφορίες, Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με το ΔΙΟΝ TV για να μεταδίδει τα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αετό Οφρυνίου για την 3η αγωνιστική του 1ο ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Η Δίον Τηλεόραση είναι ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός περιφερειακής εμβέλειας που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, με έδρα την Θεσσαλονίκη και προβάλλει τοπικές ενημερωτικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ παλιότερα είχε συνεργαστεί με το δίκτυο της HellasNet.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.