To «Makeover Show» έρχεται στον ΣΚΑΪ - Ποια συζητά για να αλάβει την παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΚΑΪ

Με ποια αφορμή;

Δριμύ κατηγορώ από τη Νίνα Κασιμάτη εναντίον του ΣΚΑΪ.

Η βουλεύτρια Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, με ανάρτησή της, σε πρόσφατο ρεπορτάζ του καναλιού του Φαλήρου αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τον τρόπο με τον οποίο αυτή… εξηγήθηκε.

Η βουλεύτρια υποστήριξε ότι στις περιοχές της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου και της Νίκαιας εφαρμόζονται κανονικά τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, εν αντιθέσει με ρεπορτάζ στις λαϊκές της περιοχής.

Και κάλεσε το κανάλι να κάνει ρεπορτάζ επί των αιτιών του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού και να μπουν με κάμερες στα πακτωμένα λεωφορεία που ξεκινούν από το Πέραμα, να μπουν μέσα στις σχολικές τάξεις με τα 28-30 παιδιά, να μετρήσουν τις λίγες καθαρίστριες και τα (μη) παρεχόμενα αντισηπτικά κλπ…

Μετά τις «γυναίκες του Περάματος», φαίνεται πως στον ΣΚΑΙ το μοτίβο του κοινωνικού ρατσισμού εις βάρος των πολιτών της…

Geplaatst door Νίνα Γ. Κασιμάτη op Woensdag 14 oktober 2020

Έγραψε σχετικά: “Μετά τις «γυναίκες του Περάματος», φαίνεται πως στον ΣΚΑΙ το μοτίβο του κοινωνικού ρατσισμού εις βάρος των πολιτών της Β’ Πειραιά είναι «γραμμή», αφού σήμερα το κανάλι θέλησε να «δείξει» τους ανθρώπους του μόχθου της εθνικοαντιστασιακής και εργατικής περιφέρειάς μας ως υπεύθυνους για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Αττική.

Συγκεκριμένα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 14/10/20 προβλήθηκε θέμα με τίτλο «Κορωνοϊός-Αττική: Στο κόκκινο Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Νίκαια, Πειραιάς» και κεντρική ιδέα που υλοποιήθηκε από τη ρεπόρτερ, κα Βούσουλα, να περιδιαβαίνει λαϊκή αγορά και εμμέσως ή αμέσως να νουθετεί τους κατοίκους της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου και της Νίκαιας γιατί δήθεν δεν εφαρμόζουν τα μέτρα, δεν φοράνε μάσκες, δεν τηρούν αποστάσεις και συνωστίζονται. Αμέσως μετά το δελτίο αναφέρθηκε συναφώς στον υψηλό αριθμό κρουσμάτων της ημέρας και ο νοών νοείτω.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να δημοσιοποιήσουν τα συγκριτικά στοιχεία του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τα οποία αληθεύουν οι ισχυρισμοί τους για τις περιοχές της Β’ Πειραιά. Εν συνεχεία, θα τους συνιστούσα αύριο κιόλας να κάνουν ένα αληθινό ρεπορτάζ επί των αιτιών του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού και να μπουν με κάμερες στα πακτωμένα λεωφορεία που ξεκινούν από το Πέραμα, να μπουν μέσα στις σχολικές τάξεις με τα 28-30 παιδιά, να μετρήσουν τις λίγες καθαρίστριες και τα (μη) παρεχόμενα αντισηπτικά, καθώς και να μην παραλείψουν να επισκεφθούν το Γενικό Κρατικό Νικαίας, ώστε να δείξουν on camera υπό ποιες συνθήκες και ελάχιστο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό – που το ίδιο νοσεί(!) – (δεν) λειτουργεί η κλινική Covid19.

Σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε, αγαπητοί κύριοι και κυρίες του ΣΚΑΪ, να δημοσιογραφήσετε στο πεδίο για την υγειονομική κρίση και να ελέγξετε την Κυβέρνηση της ΝΔ, όχι τον λαό και ειδικά την εργατική τάξη, που έχει κατά κύριο λόγο πληρώσει το μάρμαρο της νέας αυτής κρίσης, για άλλη μια φορά, και διαβιώνει με τη ζωή του και την εργασία του σε αναστολή.

Αντιλαμβάνονται, βέβαια, πλέον όλοι ότι η ριζοσπαστική στάση του λαού της Β’ Πειραιά έναντι της Δεξιάς διαχρονικά ενοχλεί το σύστημα, πολλώ δε μάλλον που και στις τελευταίες εκλογές, τον Ιούλιος 2019, γύρισε επιδεικτικά την πλάτη του στον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, ο οποίος ενώ ήταν και ο ίδιος υποψήφιος εδώ, η ΝΔ έχασε πανηγυρικά και ο ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκε με περισσότερες από 8 μονάδες!

Φαίνεται επίσης, πως τα εκατομμύρια ευρώ της λίστας Πέτσα διατίθενται σε διάφορες εργολαβίες για λογαριασμό ενός μικρόψυχου Πρωθυπουργού, που δεν έχει μάθει να του λένε ΟΧΙ αυτοί τους οποίους θεωρεί πληβείους και όχι… υπέρκομψους”.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.