Europa League: Ξεκινούν οι… δικέφαλες Πέμπτες στην TV

Europa League: Ξεκινούν οι… δικέφαλες Πέμπτες στην TV

Οι πρώτες «μάχες» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η φάση των ομίλων του UEFA Europa League σηκώνει αυλαία την Πέμπτη 22/10 με την COSMOTE TV, να είναι αποκλειστικός προορισμός για 14 ζωντανές αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων και οι ελληνικές «μάχες» των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια και την Μπράγκα, αντίστοιχα.

Πριν από τη σέντρα θα εκκινήσει η εκπομπή «UEFA Europa League Show» (18:00) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, με βίντεο και συνεντεύξεις παικτών και προπονητών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί, επίσης, ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας, πριν από τη σέντρα του αγώνα του «Δικέφαλου του Βορρά» απέναντι στην Ομόνοια και τον απεσταλμένο Κώστα Ψάρρα, για την παρουσίαση των τελευταίων νέων.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, ενώ οι Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης θα βρίσκονται στο ρεπορτάζ.

Ετερος… προορισμός της Πέμπτης 22/10 είναι το Cosmote Sport 2, όπου στις 21:00, θα ξεκινήσει το pregame αφιερωμένο στο ματς Μπράγκα-ΑΕΚ (22:00) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη, με ζωντανές συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνο Μάλαμα, για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.

Με τη λήξη του αγώνα, το UEFA Europa League Show θα επιστρέψει με πλήρες ρεπορτάζ από όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας, με επίκεντρο τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων, καθώς και με ζωντανή σύνδεση με την Πορτογαλία για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων.

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19:55 και 22.00, Cosmote Sport 1) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση των τηλεθεατών, ενημερώνοντας ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς της 1ης ημέρας της φάσης των ομίλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.