Εκκλησία και Βελόπουλος κατά «Ράδιο Αρβύλα»

Εκκλησία και Βελόπουλος κατά «Ράδιο Αρβύλα»

Κάποιοι δε γέλασαν τόσο…

Το «Ράδιο Αρβύλα» συνεχίζει τις διαδικτυακές του… πτήσεις, μέσω του καναλιού της εκπομπής στο Youtube. Ωστόσο, ορισμένα βίντεο ενοχλούν και, εν προκειμένω, ένα τελευταίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

«Βλασφημία κατά της Θείας Κοινωνίας από τους “Ράδιο ξεφτίλα” τα “παιδάκια της Φούρκας” και “αγαπητικοί της μπούργκας”! Κάντε το αν τολμάτε για Ισλάμ!», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Βελόπουλος, κοινοποιώντας το σχετικό video, ένα σκετσάκι της ομάδας του Αντώνη Κανάκη αναφορικά με τη θεία κοινωνία – και πώς αυτή μπορεί να μεταδώσει τον κορωνοϊό.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης όχι μόνο δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το video του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, αλλά ξέσπασε εναντίον τους με σχετική ανάρτηση.

Συνάμα, ως ανέφερε ο δικηγόρος και συγγραφέας Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, το νομικό τμήμα του ιστότοπου ekklisiaonline.gr κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών για το «αισχρό και βλάσφημο», ως το χαρακτήρισε, βίντεο της εκπομπής.

«Η επίθεση στην Ορθοδοξία από αρκετές πλευρές είναι πλέον φανερή όμως κάθε τέτοια σκοτεινή προσπάθεια θα καταπέσει. Ως χριστιανοί, εμείς έχουμε την πίστη ότι η θεία Κοινωνία είναι η ίδια η ζωή. Όλοι όσοι νοιάζονται για την δήθεν προστασία της ζωής των Χριστιανών, ας κοιτάξουν τα του οίκου τους και ας προσπαθήσουν να περιορίσουν ή να κρύψουν το μίσος που τρέφουν για την Ορθοδοξία και την Εκκλησία», ανέφερε σε κείμενό του στον ιστότοπο.