«Live News» στο Mega: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Νίκος Ευαγγελάτος: Απογειώνει την απογευματινή ζώνη του Mega

Tι δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε συνεχή άνοδο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την επικαιρότητα (εκλογές ΗΠΑ, κορωνοϊός, καραντίνα κλπ.), σε διαρκή άνοδο και η την απογευματινή ζώνη του Mega που έκανε κίνηση ματ προ καιρού – και δρέπει πλέον τους καρπούς αυτής.

Η ενημερωτική εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο φέρνει εξαιρετική τηλεθέαση στο megaλο κανάλι – και όχι τυχαία: εκτός το ότι λειτουργεί σαν ένα δελτίο ειδήσεων την ώρα που δεν υπάρχουν δελτία, μιας και ξεκινά στις 16:20, είναι η μόνη εκπομπή ενημέρωσης εκείνη την ώρα, πλην ΕΡΤ!

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η τηλεθέαση της εκπομπής στο δυναμικό κοινό 18-54 εκτοξεύτηκε στο 19% και στο σύνολο στο 18,4%, καταγράφοντας σημαντική πρωτιά. Στη ζώνη μετάδοσής του το «Live News» άφησε αρκετά πίσω το αμέσως επόμενο ανταγωνιστικό πρόγραμμα εκτοξεύοντας τη διαφορά στις 9 ποσοστιαίες μονάδες. Εξαιρετικά υψηλά τα ποσοστά της εκπομπής στο ανδρικό κοινό 55-64, όπου έφτασε το 32,1%.

Megaλη μαγκιά… Προϊόν που δεν έχει άλλο κανάλι, τηλεοπτικό, που έχει ανάγκη ο τηλεθεατής. Ας το δουν και οι ανταγωνιστές τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.