Ένα απίθανο πρωτάθλημα ξεκινά και ξεπουλά σε τηλεοπτικά δικαιώματα

Ένα απίθανο πρωτάθλημα ξεκινά και ξεπουλά σε τηλεοπτικά δικαιώματα

Το πρώτο που ξεκινά στη μετά κορωνοϊού εποχή.

Το πρώτο πρωτάθλημα, παγκοσμίως, που ξεκινά στη μετά κορωνοϊού εποχή –και με καθυστέρηση σχεδόν τριών μηνών- είναι η K-League 1 της Νότιας Κορέας, μιας και εκμηδενίστηκαν τα καθημερινά κρούσματα στην ασιατική χώρα.

Και βέβαια, με αρκετούς περιοριστικούς… όρους μιας και απαγορεύονται οι χειραψίες μεταξύ των παικτών και τα μπουκαλάκια με τα νερά θα αναγράφουν τα ονόματα των παικτών.

Σε περίπτωση, δε, που κάποιος βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, θα μπαίνει αυτόματα σε καραντίνα για δύο βδομάδες: ο ίδιος, όλη η ομάδα αλλά και ο σύλλογος που αντιμετώπισε!

Με την αναμέτρηση της -κατόχου του τίτλου- Γεονμπούκ του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, ενάντια στην Κυπελλούχο Σουγόν ξεκίνησε λοιπόν (8/5) η νοτιοκορεάτικη λίγκα. Και, δίχως υπερβολή, μεγάλοι τηλεοπτικοί φορείς από πολλές χώρες, κυρίως στην Ασία και στην Ευρώπη, έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για τη σεζόν ενώ ο εν λόγω αγώνας θα μεταδοθεί live, με σχόλια στα αγγλικά, και μέσω Twitter και μέσω YouTube!

Ιταλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Αυστραλία, Κίνα, Κροατία είναι κάποιες από τις χώρες που προχώρησαν σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κατάσταση πρωτόγνωρη για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.