Η κάλυψη του κρίσιμου ματς Μολδαβία – Ελλάδα

Η κάλυψη του κρίσιμου ματς Μολδαβία – Ελλάδα

Το βράδυ της Κυριακής.

Η καθοριστική μάχη της Εθνικής στη Μολδαβία παίζει στο Open που μεταδίδει, αυτήν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 21:45 το αποφασιστικό παιχνίδι της στο Κισινάου κόντρα στη Μολδαβία για την προτελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ και οι διεθνείς της Ελλάδας καλούνται να περάσουν νικηφόρα πάση θυσία από την έδρα των Μολδαβών προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το Open βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Εθνικής και θα μεταδώσει και αυτή τη μάχη της σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. Από τις 21:00 θα βγει pre game εκπομπή, όπου η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα με τα τελευταία νέα, τις ενδεκάδες και όλο το ρεπορτάζ. Καλεσμένος θα είναι ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας.

Και βέβαια, όλο το ρεπορτάζ, o απόηχος του αγώνα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και γκολ από όλα τα υπόλοιπα ματς της ημέρας για το UEFA Nations League στην post game εκπομπή του Open.

Το παιχνίδι Μολδαβία Ελλάδα μεταδίδεται όμως, παράλληλα, και από το Cosmote Sport 1. Πριν από την έναρξη του ματς θα προβληθεί η εκπομπή «UEFA Nations League Show» (20:30), την οποία παρουσιάζουν Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, το «UEFA Nations League Show» θα επιστρέψει με τα highlights του αγώνα και την ψηφιακή ανάλυση των καλύτερων φάσεων του ματς, όπως και από όλες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής του UEFA Nations League, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 14-15/11.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.