Τα συνδρομητικά δεν οφείλουν να σκεφτούν και τον πελάτη εν μέσω κορωνοϊού;

Τα συνδρομητικά δεν οφείλουν να σκεφτούν και τον πελάτη εν μέσω κορωνοϊού;

Ο φίλαθλος μένει σπίτι δίχως να είναι επιλογή ή απόφασή του.

Κάπως, με κάποιον τρόπο, κορωνοϊού, CAS, δικαστικών κλπ. το πρωτάθλημα της Super League αναμένεται να ολοκληρωθεί. Ας πούμε, από Ιούνη και βλέπουμε; Εστω. Υπάρχει ένα αγκάθι όμως: κεκλεισμένων των θυρών.

Το «Μένουμε Σπίτι» λοιπόν αλλά και το «Μένουμε Ασφαλείς» είναι καλά στα λόγια αλλά, τι λέτε, να περάσουμε και… στην πράξη;

Οι δύο συνδρομητικοί, ήτοι επί πληρωμή, φορείς, του πρωταθλήματος, ήτοι η Nova και το PAOK TV, οφείλουν –ως γράφει η εφημερίδα «Sportday»- να συμβάλλουν στην πελατειακή τους βάση με ανάλογες, όπως στο εξωτερικό κινήσεις: δωρεάν μετάδοση αγώνων, τι άλλο; Ηδη σε Γερμανία και Αγγλία λαμβάνονται ανάλογες πρωτοβουλίες, όπως και σε άλλες λίγκες: προγραμματίζονται να δοθούν εκπομπές και live αγώνες, δωρεάν (μέσω Youtube ή Facebook Live).

Ο φίλαθλος μένει σπίτι (και, δυστυχώς, προβλέπεται δυσοίωνα να μένει για καιρό…) δίχως να είναι επιλογή ή απόφασή του. Θα πληρώσει για να δει μπάλα αλλά δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Για τη Nova, εν προκειμένω, «κάτοχο» των 9 εκ των 14 ΠΑΕ της Super League, ο συνδρομητής τη στήριξε, χρόνια τώρα, παρά τις περιόδους που είχε απωλέσει σχεδόν όλες τις μεγάλες λίγκες. Ας αντιστραφεί η εν λόγω στήριξη, ευκαιρίας δοθείσης.

Ανάλογη περίπτωση και η Cosmote TV: ο κόσμος πλήρωνε για να δει μεγάλες λίγκες (Γερμανία, Ισπανία κλπ.), όπως και Champions και Europa League. Τα ευρωπαϊκά διεκόπησαν τέλη Φεβρουαρίου και θα αρχίσουν… τον Αύγουστο. Ενώ θα διαρκούσαν ως τέλη Μαΐου…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.