Το παρασκήνιο των απολύσεων από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1

Το παρασκήνιο των απολύσεων από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1

Ρεπορτάζ από τα άδυτα του ΑΝΤ1…

Ξέρεις τι είναι να εργάζεσαι επί 20 συναπτά έτη κάπου και να απολύεσαι; Βαρύ. Και ειδικά όταν τούτο λαμβάνει χώρα σε μεγάλη εταιρεία, Μέσο, όμιλο αν θέλετε, εν προκειμένω, προκαλεί ερωτήματα.

Η Δήμητρα Μπάκα και η Φαίη Κυριακοπούλου εργάζονταν στον ΑΝΤ1 από τα τέλη του 2000, στο τμήμα επικοινωνίας, και τις προάλλες ενημερώθηκαν για την απόλυσή τους.

Οι ισορροπίες άλλαξαν τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη (που, αργότερα, πήγε στο Mega) και την έλευση της Άννας Βλαβανιού, η οποία τον Μάιο του 2019 αποχώρησε από τον Alpha και, ένα μήνα μετά, ανέλαβε τη διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1.

Λίγο καιρό αργότερα, στην ομάδα της προστέθηκε και η Ελένη Βουλγαρίδου, επίσης προερχόμενη από τον Alpha. Το κλίμα δεν ήταν πια το ίδιο παρά το γεγονός πως έγιναν προσπάθειες να συνυπάρξουν όλοι μαζί. Κάποιες επικράτησαν, κάποιες απολύθηκαν…

Μπάκα και Κυριακοπούλου, που ομολογουμένως έκαναν εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, ενημερώθηκαν για την απόλυσή τους και, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν για τις εξελίξεις με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

«Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα μαζί με τους καλύτερους, και έδωσα ψυχή για το καλύτερο, εισπράττοντας πίσω τη χαρά της δημιουργίας αλλα και το συναίσθημα της πληρότητας που έχεις όταν εργάζεσαι για τον leader του χώρου σου. Οι αλλαγές είναι όμως αυτές που κινούν το σύμπαν και είναι αναγκαίες για να προχωρούν τα πάντα στη ζωή», έγραψε ενδεικτικά, η Μπάκα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.