Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

Σε οξύ ύφος η ανάρτηση της δημοσιογράφου.

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε το νέο σποτ της Πολιτικής προστασίας με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη. Τελικά μετά από λίγες ώρες το βιντεάκι αποσύρθηκε με τη συζήτηση να φουντώνει ακόμη περισσότερο αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν ότι το βίντεο κάθε άλλο παρά σεξιστικό ήταν.

Μία τέτοια άποψη εξέφρασε η δημοσιογράφος του Star Κατερίνα Παναγοπούλου. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο σημείωσε με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ότι «η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας ως συνήθως εκτοξεύθηκε από τους επαγγελματίες αντι- σεξιστές που θεώρησαν ότι το σπότ της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη είναι σεξιστικό. Πόσο αρρωστημένα μπορεί να αντιληφθεί κανείς τα πράγματα όταν στο δικό του κολλημένο μυαλό υπάρχουν εμμονές».

Η άποψη αυτή έβγαλε από τα ρούχα της την Έλενα Ακρίτα που απάντησε μέσω ανάρτησης στο facebook.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μάλιστα επεσήμανε ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου φιλοξένησε τον Άδωνι Γεωργιάδη (με τον οποίο είχε κόντρα η Έλενα Ακρίτα) χωρίς να φιλοξενηθεί η αντίθεση άποψη.

«Η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας εκτοξεύτηκε από την κυρία αυτή. Που όταν έβγαλε στο δελτίο του Star τον Άδωνι για να με καθυβρίσει, δεν τήρησε στοιχειωδώς την δημοσιογραφική δεοντολογία η οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε όλους μας να φιλοξενούμε τις απόψεις της αντίθετης πλευράς. Ούτε καν τηλεφωνο δεν με πήρε ως όφειλε για να τηρήσει έστω μια ψευδεπίφαση αντικειμενικότητας» ανέφερε η Έλενα Ακρίτα στο facebook.

Παρέθεσε μάλιστα την σχετική αναφορά της Κατερίνας Παναγοπούλου στο twitter.

Η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας εκτοξεύτηκε από την κυρία αυτή. Που όταν έβγαλε στο δελτίο του Star τον Άδωνι για να με…

Geplaatst door Elena Akrita op Zondag 10 mei 2020

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.