Εξώδικα Αλέξη Τσίπρα σε δημοσιογράφους

Εξώδικα Αλέξη Τσίπρα σε δημοσιογράφους

Ζητάει την επανόρθωση των αναφορών που έγιναν για το σπίτι στα Λεγραινά και την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει τη δικαστική οδό για τα δημοσιεύματα σχετικά με το σπίτι που νοικιάζει στα Λεγραινά. Σε ανάρτηση του στο Facebook ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει ότι θα ζητήσει επανόρθωση των δημοσιευμάτων για το σπίτι στα Λεγραινά.

Σε άλλη περίπτωση, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη:

«Στα 12 και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στη πολιτική ζωή ως αρχηγός κόμματος έχω επιλέξει να μην ασκώ τα δικαιώματα που ο νόμος μου δίνει για να προστατέψω τον εαυτό μου, ακόμη και από κακόβουλες επιθέσεις. Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή».

Κι αυτό έπραξε, καθώς έλαβαν εξώδικα ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, ο δημοσιογράφος των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος και η εταιρία Άλτερ Έγκο (Mega, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ) του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Τσίπρας στα εξώδικα ζητάει την επανόρθωση των αναφορών που έγιναν για το σπίτι στα Λεγραινά και την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι πόσο αποζημίωσης που θα διεκδικήσει, θα το διαθέσει στον ΕΔΟΕΑΠ «τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος Πέτσα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.