Πώληση Forthnet: To deal των 100 εκατ. ευρώ θα αργήσει να ολοκληρωθεί

Ψάχνει… αφεντικό η Forthnet

Ανακοινώνεται νέος διευθύνοντας σύμβουλος.

Έκλεισε και το κεφάλαιο της διοίκησης στη Forthnet, αφού μετά την παραίτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της εισηγμένης για πάνω από 10 χρόνια, η εταιρεία πέρασε και σε επίπεδο διοίκησης, στον πλήρη έλεγχο της Newco United Group Hellas, οποία κατέχει πάνω από το 84% των μετοχών.

Τη θέση του προέδρου του ΔΣ, αναλαμβάνει πλέον ο Νίκος Σταθόπουλος, managing partner και προεδρεύων της Eπενδυτικής Eπιτροπής και της Eκτελεστικής Eπιτροπής της BC Partners, η οποία ελέγχει την United Group. Την παραίτηση του κ. Παπαδόπουλου, ακολούθησε η αποχώρηση του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ τη θέση του, αναλαμβάνει προσωρινά ο Δημήτρης Τζελέπης, μέχρι πρότινος Chief Financial Officer.

Ο Τζελέπης που θα εκτελεί καθήκοντα μεταβατικού CEO μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

H Forthnet, απαλλαγμένη από το βάρος των δανείων, θα επιδιώξει να αυξήσει το σύνολο των συνδρομητών της που διαμορφώνονται σήμερα σε 873.000 και διαθέτοντας νέα προϊόντα να ενισχύσει το μερίδιό της στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.