«Εκοψες τιμολόγιο για τη συνέντευξη Μητσοτάκη;»: Αήθης επίθεση κατά Σρόιτερ

«Εκοψες τιμολόγιο για τη συνέντευξη Μητσοτάκη;»: Αήθης επίθεση κατά Σρόιτερ

Η απάντηση του καναλιού.

Πρωτοφανής ήταν η επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ από τον Χρήστο Γιαννούλη.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για «πληρωμένη» συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Και… αναρωτήθηκε αν κόπηκε τιμολόγιο για την συνέντευξη!

Η αήθης αυτή επίθεση του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος πριν εκλεγεί βουλευτής ήταν δημοσιογράφος, θίγει (σύμφωνα με το κανάλι) «όχι μόνο το πρόσωπο του Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και τον σταθμό και ολόκληρο το δημοσιογραφικό επάγγελμα».

Βεβαίως, ο κ. Γιαννούλης έσπευσε να αποσύρει την ανάρτησή του από τα κοινωνικά Μέσα δικτύωσης, και κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, λέγοντας ότι.. κάτι άλλο εννοούσε τελικά.

Με ανακοίνωσή του, ο Alpha «επιθυμεί να θυμίσει, ότι στο κεντρικό του δελτίο, έχουν φιλοξενηθεί όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας και βεβαίως όλοι οι πρωθυπουργοί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος στο οποίο ανήκει ο κ. Γιαννούλης, έχει επίσης φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο δελτίο ειδήσεων, ως πρωθυπουργός αλλά και πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και βεβαίως θα φιλοξενηθεί και στο μέλλον».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.