Κληρώνει για Champions League και… Ολυμπιακό

Κληρώνει για Champions League και… Ολυμπιακό

Πού θα το δούμε;

Η φάση των ομίλων του Europa League ολοκληρώθηκε και την προσεχή Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο.

Εχοντας… υποβιβασθεί από το Champions League και όντας ανάμεσα στους ανίσχυρους, στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της  UEFA αναμένεται να βρει απέναντί του τον Φεβρουάριο μια δυνατή ομάδα.

Αλλωστε υπάρχουν, στις υποψήφιες αντιπάλους, τέσσερις αγγλικές (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λέστερ και Τότεναμ), τρεις ιταλικές (Μίλαν, Νάπολι και Ρόμα), δύο γερμανικές (Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν), δύο ολλανδικές (Άγιαξ και PSV Αϊντχόφεν) καθώς και οι Βιγιαρεάλ, Κλαμπ Μπριζ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς.

Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία θα εκπροσωπηθούν στα νοκ άουτ του Champions League, ήτοι 14 ομάδες από το Big-4 συν την Παρί και την Πόρτο!

Στο γκρουπ των ισχυρών είναι Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ και Τσέλσι. Και στο γκρουπ των αδυνάτων Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Πόρτο, Λειψία, Αταλάντα, Λάτσιο και Γκλάντμπαχ.

Η κλήρωση των νοκ άουτ του Champions League διενεργείται τη Δευτέρα 14/12 στις 13:00 και μεταδίδεται live από το Cosmote Sport 1 και Eurosport. Και αυτή του Europa League στις 14:00, επίσης από τα ίδια κανάλια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.