Αποκλειστικό: Βόμβα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division!

Αποκλειστικό: Βόμβα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division!

Πού έκλεισαν;

Το τηλεοπτικό τοπίο στη συνδρομητική αλλάζει. Αλλωστε τα έχουμε αναφέρει πλειστάκις, όπως και στην πρόσφατη ανάλυση για το τηλεοπτικό… μέλλον του Champions League.

Δεδομένα λοιπόν η Forthnet, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, κινείται με πολύ διαφορετικό και με… φρέσκο χρήμα. Και στοχεύει να ανακτήσει ό,τι είχε προ ετών, ήτοι σχεδόν… όλα, μέχρι και το γιγάντωμα της Cosmote TV.

Η πρώτη «μάχη» της νέας εποχής αφορούσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division και υπερθεματιστής του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Nova.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία αφορά την τριετία 2021-24 και η Nova προκαλεί ένα μεγάλο πλήγμα στην Cosmote TV αποκτώντας ένα από τα δύο πιο εμπορικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που έχει, μαζί με την Premier League.

Η Nova έχει ήδη πάρει εδώ και μια διετία τα δικαιώματα της Serie A, μεταδίδει και τη γαλλική Ligue και στα top πρωταθλήματα το σκορ γίνεται εκ νέου… 3-2 υπέρ της – και με την Cosmote TV να διατηρεί προς ώρας την αγγλική Premier League και τη Bundesliga.

Δείτε ακόμα: Η τραβηγμένη σκηνή του «Καφέ της Χαράς» που κόπηκε από όλες τις επαναλήψεις (Vid)

Συν, φυσικά, η Nova κατέχει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας και τις 14 ομάδες της Super League. Ευλόγως η συνέχεια, με τα τηλεοπτικά του Champions League, του Europa League και του Conference League, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.