Δύο funds και ο ΑΝΤ1 για τη Forthnet -  Η αξιολόγηση των προσφορών

Τρεις Έλληνες και δύο ξένοι η νέα διοικητική ομάδα της Forthnet

Η θητεία τους είναι πενταετής.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet εξέλεξε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Και απαρτίζεται από τα πέντε μέλη: τους Νίκο Σταθόπουλο, Δημήτρη Τζελέπη, Vladislav Ratajac, Γιώργο Δουκίδη και Dirk Gerkens.

Ο Νικόλαος Σταθόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος και προεδρεύων της Επενδυτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής της διεθνούς εταιρείας επενδυτικών κεφαλαίων με έδρα το Λονδίνο, BC Partners, η οποία ελέγχει την United Group, μητρική της Forthnet, πλέον.

Ο Τζελέπης εκλέχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2020 ως διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, στην οποία υπηρετούσε ως οικονομικός διευθυντής από τον Ιούνιο του 2018. Ο Ratajac μετέχει ως εκτελεστικό μέλος στη διοίκηση της μητρικής εταιρείας United Group και είναι υπεύθυνος για την οργανική ανάπτυξη και επιχειρηματική επέκταση του ομίλου.

Ο Δουκίδης είναι καθηγητής ηλεκτρονικού επιχειρείν στο τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας και διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από τα μεγαλύτερα στην ειδίκευσή του στα Ευρωπαϊκά Business Schools. Και ο Gerkens είναι σύμβουλος επιχειρήσεων Μέσων επικοινωνίας. Έχει εργαστεί για πάνω από 20 έτη σε διάφορους ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο Λουξεμβούργο, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία και κράτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.