Απoκλειστικό: Μετά την Ισπανία, και νέα… βόμβα στα τηλεοπτικά από τη Nova

Απoκλειστικό: Μετά την Ισπανία, και νέα… βόμβα στα τηλεοπτικά από τη Nova

Πλήγμα για την Cosmote TV...

Τα «χτυπήματα» διαδέχονται το ένα το άλλο για τη Forthnet. Την αναγεννημένη, εμφανώς και οικονομικά, Forthnet μετά την πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας, η οποία φαίνεται να είναι σε θέση να διεκδικεί… ό,τι κινείται σε αθλητικό επίπεδο.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί υπήρξε και δεύτερη κίνηση-ματ από το συνδρομητικό κανάλι.

Μετά την αποκάλυψή μας λοιπόν, ότι η Nova έκλεισε για την τριετία 2021-24 τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division, προχωράμε σε μία ακόμη. Από τη Nova θα μεταδίδεται λοιπόν και η Bundesliga! Με προσεκτικές κινήσεις η Forthnet προχώρησε σε ένα ακόμη deal, σύμφωνα με πληροφορίες κι αυτό τριετές, ήτοι για την περίοδο 2021-24, προχωρώντας σε ένα ακόμη… χτύπημα προς την Cosmote TV.

Δείτε ακόμα: Κρεμλίδου και η Γαζέλα της Μυκόνου: Αυτοί είναι οι «Μαχητές» που μπαίνουν στο Survivor (Vid)

Κι όλα αυτά εν μέσω των σκληρών διαπραγματεύσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League, του Europe League και του νεοσύστατου Conference League.

Δείτε ακόμα: Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Η Nova έχει ήδη πάρει εδώ και μια διετία τα δικαιώματα της Serie A, μεταδίδει και τη γαλλική Ligue και στα top πρωταθλήματα το σκορ γίνεται … 4-1 υπέρ της στα top-5 πρωταθλήματα και με την Cosmote TV να διατηρεί την αγγλική Premier League με το τρέχον συμβόλαιο.