Bundesliga και Nova: Το παρασκήνιο μιας πρωτόγνωρης συμφωνίας

Bundesliga και Nova: Το παρασκήνιο μιας πρωτόγνωρης συμφωνίας

Η διάρκεια του συμβολαίου και τι περιλαμβάνει.

Υστερα από σειρά ετών μετάδοσή του, αρχικά από την Cosmote TV (κάποτε… ConnX TV), το γερμανικό πρωτάθλημα «ανακτήθηκε» από τη Nova και, εντέλει, η συμφωνία δεν αφορά σε τριετές συμβόλαιο αλλά τετραετές!

Ητοι, για την περίοδο 2021-25.

Η συμφωνία, που αποκαλύφθηκε κατ’ αποκλειστικότητα από το Dailymedia και που ξεκινά από τον Αύγουστο του 2021, συμπεριλαμβάνει (κλασικά) τους αγώνες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της γερμανικής Bundesliga , το ετήσιο παιχνίδι του γερμανικού Σούπερ Καπ, καθώς και τους αγώνες play offs ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Πώς πέτυχε όμως η Nova τη συμφωνία για την Bundesliga;

Επειδή η United Group, θυγατρική της BC United, πήρε… πακέτο το γερμανικό πρωτάθλημα ως, με επίτευξη συμφωνίας με την Bundesliga International ( θυγατρική της γερμανικής ποδοσφαιρικής λίγκας DFL) για τα τηλεοπτικά δικαιώματα για όλα τα Βαλκάνια. Εκτός από την Ελλάδα, η συμφωνία αφορά Κύπρο, Βοσνία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία και Βουλγαρία.

 

Υπενθυμίζεται η άλλη αποκλειστική μας αποκάλυψη, για συμφωνία της Nova και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ισπανικής Primera Division, οι λεπτομέρειες της οποίας θα αποκαλυφθούν προσεχώς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.