Από το «The Voice» στην παρουσίαση εκπομπής της Cosmote TV

Από το «The Voice» στην παρουσίαση εκπομπής της Cosmote TV

Από το «Voice» στο «Game R1».

Η «Game R1», η εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο gaming, επιστρέφει στο στούντιο της Cosmote TV, με νέα επεισόδια. Επάνοδος από το βράδυ της Παρασκευής 16/5 στις 21:00 στο Cosmote Sport 1, με στόχο να μεταφέρει στο gaming κοινό τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις από τον κόσμο των videogames.

Οικοδεσπότες του «Game R1» είναι ο Παύλος Παπαπαύλου και η Κορίνα Ντιλενιάν και στο πρώτο επεισόδιο, μετά τη «μένουμε σπίτι» εποχή, θα παρουσιάσουν τις αλλαγές που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού σε όλα τα φετινά gaming events και θα δοκιμάσουν το παιχνίδι-φαινόμενο «Animal Crossing: New Horizons» που έχει καταφέρει να μαγέψει ήδη εκατομμύρια παικτών σε όλο τον κόσμο.

Ειρήσθω εν παρόδω όμως, η Κορίνα Ντιλενιάν προ τριετίας ήταν… στο «Voice» του ΣΚΑΪ και στο team της Ελενας Παπαρίζου. Καλή φωνή, ως βλέπετε (και ακούτε…).

Τον Δεκέμβρη του ’17 λοιπόν, στο σόου του ΣΚΑΪ, η Κορίνα και η Αντιγόνη Σαμπατακάκη μονομάχισαν για μία θέση στην ομάδα της Παπαρίζου! Η τραγουδίστρια αποφάσισε να τους δώσει ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, και είναι αυτό της Μαρίνας Σάττι, «Μάντισσα».

Ο τρόπος που το είπαν, ήταν ιδιαίτερο και η κριτής, μετά από σκέψη αποφάσισε να πάει με την Κορίνα, η οποία μόλις άκουσε το όνομα της τρελάθηκε από χαρά…