H τηλεοπτική κάλυψη ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ

H τηλεοπτική κάλυψη ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ

Μία πόλη, δύο ντέρμπι.

Μία πόλη, δύο ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα και Άρης – ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίζουν…11 ώρες ντέρμπι με μετάδοση από τη Nova το διήμερο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Αρχικά την Τετάρτη 13/1 (19:30) ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ την Πέμπτη 14/1 (19:30) ο Άρης του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.

Και τις δύο ημέρες από τις στις 16:00 θα αναλάβει δράση η δύναμη της εικόνας: δύο ώρες με τους αγώνες των τελευταίων 25 ετών, με highlights και δηλώσεις από τα μεγάλα ντέρμπι, στο πλαίσιο της εκπομπής Game History στο Novasports1HD.

Στις 18:00 στο Novasports1HD θα ξεκινήσει η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, με τα τελευταία νέα των ομάδων, καλεσμένους, αναλύσεις και πλάνα από τα γήπεδα.

Στις 19:30 στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr, έρχεται η ώρα για τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Τετάρτης 13/1 και της Πέμπτης 14/1. Την Τετάρτη 13/1 ζωντανά και αποκλειστικά ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου. Την Πέμπτη 14/1, ακολουθεί το Άρης – ΑΕΚ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα, Γιώργου Βασιλείου και Θωμά Μίχου.

Μετά το τέλος των ντέρμπι στις 21:30 επιστρέφει στο Novasports1HD και διαθέσιμη LIVE στην ιστοσελίδα και στο YouTube κανάλι του Novasports «Η Ώρα των πρωταθλητών», με το δεύτερο μέρος, με όλο το ρεπορτάζ από το γήπεδο της Τούμπας και το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκτός όμως από την πανδαισία των δύο ντέρμπι, οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου (17:15) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, Ατρόμητος – Λαμία στο Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.