Και βόλεϊ και Super League 2 στην ΕΡΤ3

Και βόλεϊ και Super League 2 στην ΕΡΤ3

Δεν θα δείχνει μόνο μπάσκετ.

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών μετά από 74 ημέρες παύσης, την πρεμιέρα της Super League 2 του ποδοσφαίρου και δύο εξ αναβολής αγώνες της φετινής διοργάνωσης Basket League θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3 το προσεχές… ΠΣΚ.

Ξαναρχίζει λοιπόν το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών, με την αναμέτρηση ΑΟ Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός. Τον αγώνα θα προβάλει απευθείας η ΕΡΤ3, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 20:00, από το κλειστό αθλητικό κέντρο «Δημήτρης Βικέλας» της Ερμούπολης Σύρου, σε περιγραφή Νίκου Λιώλη.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται η πρεμιέρα στην Super League 2 του ποδοσφαίρου, με δύο παραδοσιακές δυνάμεις της περιφέρειας, Παναχαϊκή – Τρίκαλα, που είχαν παλιότερα πολλές συμμετοχές στην Α’ εθνική. Την αναμέτρηση θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3, στις 14:45, από το γήπεδο Αγυιάς στην Πάτρα, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη.

Αργότερα στις 17:00, θα προβληθεί ο εξ’ αναβολής αγώνα από την 4η αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης Basket League, στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Προμηθέας. Η περιγραφή είναι του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και το ρεπορτάζ του Γιάννη Νάτου.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 14:45, στο AEL FC Arena στην Λάρισα, το μεγαλύτερο φαβορί για επιστροφή στην Super League φιλοξενείται σε δύσκολη έδρα από μια ομάδα που έχει τις δικές της βλέψεις. Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαυρόπουλου.

Την ίδια ημέρα, στις 19:00 θα προβληθεί ο εξ’ αναβολής αγώνας από την 4η αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης Basket League, Άρης – Παναθηναϊκός. Η περιγραφή είναι του Δημήτρη Δραγώγια και το ρεπορτάζ του Άκη Ιωακείμογλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.