Έλενα Παπαβασιλείου | Το κανάλι - έκπληξη στο οποίο επιστρέφει η εντυπωσιακή παρουσιάστρια

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα: Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα

Έρχεται με ένα πρότζεκτ που θα συζητηθεί...

Είναι, με τεράστια διαφορά, ο πιο γνωστός μίμος ever στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του έχει «ντυθεί» με το πρόσωπο περισσότερων από 500 ατόμων, χαρίζοντας την… πανομοιότυπη φωνή του σε κάθε έναν από αυτά και κάνοντάς μας στην διάρκεια των χρόνων να κλάψουμε από τα γέλια.

Ο λόγος, φυσικά, για τον υπέροχο Γιώργο Μητσικώστα, ο οποίος έχει «γράψει» πια περισσότερες από 3 δεκαετίες στην τηλεοπτικά δρώμενα, έχοντας περάσει σε όλα τα μεγάλα κανάλια της χώρας.

Ο λατρεμένος μίμος τελευταία φορά εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη πριν από 2 τηλεοπτικές σεζόν και στη συνέχεια, παρά το… στενό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τουλάχιστον δύο σταθμούς, αποφάσισε ν’ απέχει μέχρι να βρεθεί ακριβώς εκείνο το κόνσεπτ που ήθελε.

Και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia.com.gr, το βρήκε!

Ο «Μήτσι», λοιπόν, επιστρέφει μέσω του κορυφαίου αντρικού σάιτ της χώρας με κάτι που ουδέποτε έχουμε δει στην Ελλάδα: μια τεχνοτροπία του μέλλοντος που θα του δίνει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικές μιμήσεις και θα τον «μεταμορφώνει» σε όποιον επιλέγει αυτός κάθε εβδομάδα.

Η επιστροφή του Γιώργου θα γίνει διαδικτυακά στην αρχή, όμως οι πληροφορίες μας λένε πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις από ένα «απροσδόκητο» κανάλι που θέλει να κάνει το μπαμ με την απόκτησή του.

Σε ποιο αναφερόμαστε;

Υπομονή λίγες ημέρες και θα το μάθετε…

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.