Στους 557.000 συνδρομητές η Cosmote TV

Στους 557.000 συνδρομητές η Cosmote TV

Συνεχίζεται η άνοδός της.

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το α’ τρίμηνο του 2020 με βάση τα διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής αναφοράς. Τα ενοποιημένα έσοδα παρουσίασαν αύξηση 3,6% και διαμορφώθηκαν σε 941,1 εκατ. ευρώ, εν προκειμένω στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 1,4% καθοδηγούμενα από υπηρεσίες δεδομένων σταθερής και κινητής.

Η διείσδυση των ευρυζωνικών υπηρεσιών ανέρχεται πλέον στο 77% της βάσης συνδρομητών σταθερής, αυξημένη κατά 30.000 νέες συνδέσεις ενώ, στις υπηρεσίες τηλεόρασης, η Cosmote TV έφτασε συνολικά τους 557.000 συνδρομητές, ενισχυμένη κατά 3,0% σε ετήσια βάση.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, κ. Mιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: «Παρά την περιορισμένη επίδραση του Covid-19 στο τρίμηνο, η πανδημία άλλαξε ουσιωδώς τις λειτουργίες μας και την οργάνωσή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος της οικογένειας του ΟΤΕ για την προσήλωση και τον ζήλο που επέδειξαν σε αυτή την κρίση.

Χάρη στη δική τους δουλειά και τις συνεχιζόμενες επενδύσεις, τα δίκτυα του ΟΤΕ ανταποκρίθηκαν άψογα σε μία άνευ προηγουμένου ζήτηση χωρίς την παραμικρή επίδραση στην ποιότητα ή την ταχύτητα».