Ξανά στα ρινγκ ο ΜακΓκρέγκορ, η μετάδοση του αγώνα της χρονιάς

Ξανά στα ρινγκ ο ΜακΓκρέγκορ, η μετάδοση του αγώνα της χρονιάς

Η επιστροφή του ΜακΓκρέγκορ στη δράση λαμβάνει χώρα έπειτα από την πολύκροτη νίκη του απέναντι στον Ντόναλντ Σερόν.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο κορυφαίος Ιρλανδός πυγμάχος Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιστρέφει στο οκτάγωνο του UFC, έχοντας απέναντί του τον Ντάστιν Πουαριέ. Η μεγάλη μάχη της χρονιάς θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Cosmote Sport 6, την Κυριακή 24/1 στις 05.00.

Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν στο Ultimate Fighting Championship του Άμπου Ντάμπι, στην κατηγορία «lightweight». Πρόκειται για τη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση, έπειτα από αυτή του 2014 στην κατηγορία «featherweight», όταν ο ΜακΓκρέγκορ είχε επικρατήσει του Αμερικανού μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά. Μετά τον Πουαριέ, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ νίκησε και τον Χοσέ Άλντο και πήρε τον τίτλο.

Όσον αφορά στον αγώνα της Κυριακής, οι fans εκτιμούν πως θα λήξει υπέρ του ΜακΓκρέγκορ, σε ακόμα λιγότερο χρόνο. Ο νικητής της αναμέτρησης στο Άμπου Ντάμπι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της κατηγορίας.

Η επιστροφή του ΜακΓκρέγκορ στη δράση λαμβάνει χώρα έπειτα από την πολύκροτη νίκη του απέναντι στον Ντόναλντ Σερόν, η οποία ήρθε με νοκ άουτ μόλις 40 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, πιστοποιώντας για ακόμα μία φορά τον τίτλο του μεγαλύτερου «money maker» στην ιστορία των mixed martial arts.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.