Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του (Vid)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή του (Vid)

Όσα υποστήριξε ο ίδιος.

Τις πρώτες του δηλώσεις πραγματοποίησε στην εκπομπή T-Live o Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τη χθεσινή του σύλληψη στο Περιστέρι, κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του συνελήφθησαν κατά την εξακρίβωση στοιχείων, καθώς διαπιστώθηκε πως σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα για διαφορετικά αδικήματα.

Το ένταλμα που αφορούσε στον παρουσιαστή έχει σχέση με ερήμην καταδίκη του για εξύβριση από το 2015, ενώ αυτό της συντρόφου του είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου πήραν αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τι είπε ο παρουσιαστής για την περιπέτειά του;

«Το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω, δηλαδή εξύβριση και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δείτε και το ρεπορτάζ για τη σύλληψή του:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.