Γι' αυτό έφυγε: Αυτό είναι το αυτοάνοσο της Κάτιας Ταραμπάνκο που την έδιωξε απ' το Survivor

Γι’ αυτό έφυγε: Αυτό είναι το αυτοάνοσο της Κάτιας Ταραμπάνκο που την έδιωξε απ’ το Survivor

Παραδέχτηκε πως χρειάστηκε ακόμα και μάσκα οξυγόνου για να αναπνέει.

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο η Κάτια Ταραμπάνκο λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Το μοντέλο, αποκάλυψε ποιο ήταν το αυτοάνοσο νόσημα που την ανάγκασε να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομήνικο, τονίζοντας πως η κατάστασή της δεν της επέτρεπε καν να βρίσκεται στον ήλιο και τη θάλασσα. 

Όπως είπε, τα πράγματα ήταν τόσο σοβαρά που την πρώτη φορά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε μάσκα οξυγόνου για να μπορεί να αναπνέει.

Μέρος της συνέντευξης, αναπαρήγαγε η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη, ζαλάδες… Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ μικρή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα, αναγκάστηκαν να μου βάλουν και μάσκα οξυγόνου για να μπορώ να αναπνέω και εκεί πια είπα ‘Αυτό δεν είναι παιχνίδι’.

Αν δεν έφευγα, θα με έπαιρναν με φορείο. Έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση», είπε χαρακτηριστικά η Ταραμπάνκο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.