«Ήξερα τι έκανε, αλλά είπα ψέματα»: Συγκλονιστική παραδοχή Γιώργου Καπουτζίδη μετά τις καταγγελίες

«Ήξερα τι έκανε, αλλά είπα ψέματα»: Συγκλονιστική παραδοχή Γιώργου Καπουτζίδη μετά τις καταγγελίες

Απίστευτα όσα είπε.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», έδωσε το παρών το πρωινό του Σαββάτου ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας -μεταξύ άλλων- και για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τον καταιγισμό καταγγελιών κατά μεγάλων θεατρανθρώπων.

Την ώρα που οι επώνυμες καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη, o αγαπημένος δημιουργός παραδέχεται πως όλα αυτά τα χρόνια «ένα αγκάθι μέσα του το είχε», καθώς γνώριζε τι συνέβαινε και επέλεξε να κάνει πως δεν ξέρει. 

«Δεν αρκεί μόνο να κάνουν καταγγελίες τα θύματα. Πρέπει να είμαστε κι εμείς πιο ειλικρινείς, να μην τα κουκουλώνουμε, να μην ξεχνάμε. Το έχουμε κάνει όλοι μας, το έχω κάνει κι εγώ. Στάθηκα στην Αγγελική όταν συνέβη αυτό. Όπως στέκομαι και τώρα. Στο ενδιάμεσο, όμως, δεν ήμουν σε όλη την διαδρομή.

Τον έχω συναντήσει κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο, έχω σταθεί δίπλα του κι έχω υπάρξει ψεύτης κι υποκριτής διότι ενώ γνώριζα, έκανα ότι δεν γνωρίζω. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από όλα αυτά τα κορίτσια. Και έχω ζητήσει συγγνώμη από όσες ήξερα γιατί αποφάσισα να το κουκουλώσω και αποφάσισα να το ξεχάσω.

Κι από αυτόν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γιατί στάθηκα σαν ψεύτης απέναντι του και σαν υποκριτής και τον κοιτούσα κι έκανα ότι δεν ξέρω. Οπότε ας πάρει ο καθένας τις, τύψεις, τις ενοχές του και τη ντροπή του και ας τις διαχειριστεί», είπε φανερά φορτισμένος. 

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.