Οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα από το Survivor! (Vid)

Survivor: H εξέλιξη που δυσαρέστησε τους Κόκκινους

Δεν στάθηκαν «τυχεροί».

Ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομήνικο έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας παίκτριας της ομάδας των Κόκκινων, μερικές ημέρες πριν.

Οι πληροφορίες που έφταναν στην Ελλάδα έκαναν λόγο ακόμα και για αναγκαστική αποχώρησή της λόγω τραύματος, κάτι που ευτυχώς δεν ισχύει, καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα έμεινε για λίγο εκτός και εντέλει η κατάστασή της δεν θεωρήθηκε ανησυχητική ώστε να αποχωρήσει.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία είναι καλά στην υγεία της και… δυστυχώς για τους Κόκκινους -που εδώ και εβδομάδες έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους απέναντι της-επιστρέφει στον στίβο μάχης.

Δείτε ακόμα: Τελευταία εξέλιξη: Ελήφθη η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οι συμπαίκτες της έχουν καταστήσει σαφές πως τη θεωρούν «αγκάθι» για την ομάδα τους σε αγωνιστικό επίπεδο, με μερικούς μάλιστα να έχουν τολμήσει να παραδεχτούν πως εύχονταν (!) να τραυματιστεί για να μην αγωνίζεται και «στερεί πόντους από την ομάδα».

Δείτε ακόμα: «Αρρωστημένο μυαλό»: Έκρηξη Χαϊκάλη για το βίvτεο που διακινείται με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Φιλιππίδη (Vid)

Τα καλά νέα είναι πως η Ανθή είναι σώα και αβλαβής, τα κακά όμως είναι πως οι Κόκκινοι είναι φανερά απογοητευμένοι που η ίδια επέστρεψε στην ενεργό δράση σύντομα, κάτι που θα φανεί και στις ψήφους τους στην περίπτωση που χάσουν στο αγώνισμα ασυλίας…

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.