Survivor: Απίστευτες καταγγελίες κατά της Σοφίας Μαργαρίτη από τον πρώην σύζυγό της (Vid)

Survivor: Απίστευτες καταγγελίες κατά της Σοφίας Μαργαρίτη από τον πρώην σύζυγό της (Vid)

«Έφυγε και δεν χαιρέτησε ούτε τα παιδιά της».

Φανερά οργισμένος εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη, Βασίλης Βουτσελάς, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Ο ίδιος θέλησε να βγει στον αέρα της εκπομπής προκειμένου «να βάλει τα πράγματα στη θέση τους» -όπως χαρακτηριστικά είπε- καθώς θεωρεί πως η παίκτρια του Survivor «παίζει το θέατρο του παραλόγου» όταν κλαίει συνεχώς για τα παιδιά της, από τη στιγμή που η ίδια δεν έχει καν την επιμέλειά τους.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της κουμπάρας της Σοφίας στην εκπομπή, η οποία υποστήριξε πως εκείνη μπήκε στο παιχνίδι για οικονομικούς λόγους καθώς θέλει να φροντίσει τα παιδιά της, εκδοχή με την οποία δεν συμφωνεί ο πρώην σύζυγός της.

Όπως είπε, η Σοφία δεν έχει οικονομικά προβλήματα καθώς αμείβεται πολύ καλά από τη δουλειά της, τονίζοντας παράλληλα πως δεν εργάζεται ως μηχανικός αυτοκινήτων αλλά στη γραμματειακή υποστήριξη συνεργείου. Δεν δίστασε μάλιστα να την κατηγορήσει για αδιαφορία προς τα παιδιά της, καθώς όπως είπε εκείνα την περίμεναν να πάει να τα δει κι αυτή χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν είχε μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομήνικο.

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας, παραδέχτηκε πως οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι καθόλου καλές, γεγονός που μάλλον δικαιολογεί την σημερινή του επίθεση προς εκείνη…

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

 

Δείτε κι αυτό:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.