Survivor: Παππάς  - Σταμούλης κατηγορούνται πως έδειραν άνθρωπο της παραγωγής

Survivor: Παππάς – Σταμούλης κατηγορούνται πως έδειραν άνθρωπο της παραγωγής

Πολλά κομμένα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο.

Το θαύμα της έκανε για ακόμα μία φορά η Soula Glamorous, η οποία έχει χαρίσει μερικά από τα μεγαλύτερα spoilers για τα ελληνικά ριάλιτι προγράμματα.

Η ίδια, πολλάκις έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της φωτογραφίες και ντοκουμέντα που αφορούν στα δημοφιλέστερα ριάλιτι της χώρας, με τις πληροφορίες της να έχουν μέχρι σήμερα αποδειχθεί σωστές.

Η χθεσινοβραδινή της αποκάλυψη ωστόσο, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 

Η δημοφιλής διαδικτυακή περσόνα μοιράστηκε με το κοινό της ένα μήνυμα που έλαβε κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου του Survivor το οποίο αποκάλυπτε τι θα συμβεί με την «εξαφάνιση» Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη, οι οποίοι εγκατέλειψαν την καλύβα τους και απουσίαζαν από την παραλία των Μπλε και 7 ολόκληρες ώρες.

Αν και στο συμβούλιο του νησιού δεν τους είδαμε καν να απολογούνται όσο ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωνε την ποινή που η παραγωγή αποφάσισε να τους επιβάλλει για την πράξη τους, στο γύρισμα τα πράγματα λέγεται πως ήταν πολύ διαφορετικά. Κι αυτό διότι -όπως και οι τηλεθεατές κατάλαβαν- τα περισσότερα πλάνα κόπηκαν στο μοντάζ.

Για ποιο λόγο έγινε αυτό;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Soula Glamorous, Αλέξης και Chris έφυγαν βράδυ από την καλύβα τους, φτάνοντας σε κάποιο ξενοχδοχείο προκειμένου να βρουν φαγητό. Στον γυρισμό, όμως, τους έπιασε άνθρωπος της παραγωγής του Survivor -συγκεκριμένα ο (μάλλον ντόπιος) security που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των παικτών και εκείνοι -σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση της Soula- δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν!

Οι συμπαίκτες τους ενημερώθηκαν και φανερά θυμωμένοι κατέστησαν σαφές πως θα τους ψηφίζουν συνεχώς μέχρι να φύγουν. Κι αυτό διότι θεώρησαν απαράδεκτο το να σηκώσουν χέρι δυο άνθρωποι που για την παραμονή τους στο παιχνίδι αμείβονται με 4.500€ τον μήνα (τόσα παίρνει ο Αλέξης Παππάς και γύρω στα 500€ ο Σταμούλης) σε έναν άνθρωπο που εργάζεται για 120 δολάρια τον μήνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που για πρώτη φορά επιβλήθηκε τόσο μεγάλη ποινή σε παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού. 

Ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει όσα μοιράστηκε η Soula Glamorous.

Survivor: Παππάς  - Σταμούλης κατηγορούνται πως έδειραν άνθρωπο της παραγωγής

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.