Survivor: Η φωτογραφία που δικαιώνει απόλυτα τον Τριαντάφυλλο για την επίθεση της ομάδας του (Pic)

Survivor: Η φωτογραφία που δικαιώνει απόλυτα τον Τριαντάφυλλο για την επίθεση της ομάδας του (Pic)

Η ανατροπή αποτελεί γεγονός.

Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε στα δύο τελευταία επεισόδια του Survivor θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από στενάχωρες έως εξοργιστικές.

Ο Τριαντάφυλλος ζει πλέον ολομόναχος στην παραλία της κόκκινης ομάδας, με τους συμπαίκτες του -με μόνη εξαίρεση την Μαριάνθη, τον Παύλο και τον Κώστα που έχουν κρατήσει ουδέτερη στάση- να μην του μιλάνε (παρά μόνο για να του επιτεθούν) και να αρνούνται ακόμα και να του δώσουν έξτρα τροφή από το ψάρεμα, τρώγοντας επιδεικτικά μπροστά του.

Οι χρήστες του διαδικτύου δικαίως θύμωσαν με αυτές τις εικόνες, ξεκαθαρίζοντας πως η αντίδρασή τους θα ήταν ακριβώς η ίδια όποιον παίκτη κι αν αφορούσε αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά, ρίχνοντας τα βέλη τους στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κόρο, οι οποίοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν την επίθεση στον τραγουδιστή, κατηγορώντας τον πως δύο μήνες πριν (!) αποπειράθηκε να τους δωροδοκήσει με χρηματικό ποσό για να μην τον ψηφίζουν προς αποχώρηση.

Δείτε ακόμα:Στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακό επεισόδιο o Μένιος Φουρθιώτης – Οι πρώτες εικόνες (Pics)

Η απορία, βέβαια, που γεννάται είναι για ποιο λόγο τον έκαναν παρέα τόσο καιρό αφού είχαν ενοχληθεί, γι’ αυτό και οι δυο τους έχουν εξελιχθεί μέσα σε ελάχιστες ημέρες σε «μαύρα πρόβατα» για το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Αδημακόπουλος, από τη μεριά του, δέχτηκε ακόμα μία επίθεση, πιο…grande αυτή τη φορά, με την ευπογραφή της διαδικτυακής περσόνας Soula Glamorous!

Η ίδια σε ανάρτησή της υποστήριξε πως ο Ασημακόπουλος έκανε αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο, ζητώντας της να τον προωθεί επί πληρωμή μέσα από τον λογαριασμό της όταν θα έμπαινε στο ριάλιτι, κάτι που η ίδια αρνήθηκε.

Ακόμα, τον κατηγόρησε πως έλεγε ψέματα πως ανήκει στην ομάδα του brand της, προκειμένου να κλείνει συμφωνίες με εταιρίες στις πλάτες της, με την ίδια να παραδέχεται πως αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που τον είχε κάνει unfollow στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση-φωτιά της Soula Glamorous:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.