Survivor: Πληροφορίες για δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση - βόμβα (Vid)

Survivor: Πληροφορίες για δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση – βόμβα (Vid)

Πολύ βαρύ το κλίμα στον Άγιο Δομήνικο.

Κορυφώνεται η ένταση ανάμεσα στην κόκκινη και τη μπλε ομάδα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να έχουν φτάσει στα όριά τους τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης θα παρακολουθήσουμε την κατάρρευση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος εδώ και μέρες δηλώνει πως αισθάνεται τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, με τα πόδια του να κόβονται συνεχώς και να αδυνατεί πλέον να αγωνιστεί στον στίβο μάχης.

Δείτε ακόμα: Πέτρος Φιλιππίδης: Πιθανότητα προφυλάκισης για τον ηθοποιό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για το «Ευτυχείτε», ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, όπου έφαγε και πήρε τις απαραίτητες βιταμίνες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να μην είναι καλή. Πράγμα λογικό, αν σκεφτούμε πως στην κανονική του ζωή ο Κοψιδάς ως vegan, λάμβανε καθημερινά σημαντική ποσότητα βιταμινών για να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού του, κάτι που στο Survivor στερείται συστηματικά εδώ και τρεις μήνες.

Δείτε κι αυτό: Άλλαξε και πάθαμε πλάκα: Η νέα εικόνα της Σοφίας Δανέζη 3 μήνες μετά το Big Brother (Pic)

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος Κοψιδάς να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που αν συμβεί θα επαναφέρει στο παιχνίδι κάποιον από τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.