Χώρισε ο Τριαντάφυλλος; Η σύζυγός του  δηλώνει... «ελεύθερη» (Pic)

Χώρισε ο Τριαντάφυλλος; Η σύζυγός του δηλώνει… «ελεύθερη» (Pic)

Ερωτηματικά προκαλεί η επικοινωνία των δυο τους στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Απογοητευμένος φάνηκε ο Τριαντάφυλλος κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας στο Survivor που κέρδισαν οι Κόκκινοι, στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Αιτία, το γεγονός πως η σύζυγός του, Δήμητρα Σιαμπάνη, δεν του έγραφε ότι τον αγαπάει παρά το γεγονός πως ο τραγουδιστής τη ρώτησε πολλές φορές. Η ίδια, απέφυγε να απαντήσει στην ερώτησή του με διάφορους τρόπους, με τις φήμες περί χωρισμού να δίνουν και να παίρνουν.

Την ίδια ώρα, viral στο Twitter έγινε μια φωτογραφία από το προφίλ της συζύγου του Τριαντάφυλλου, στο οποίο η ίδια δηλώνει… «ελεύθερη» σε ό,τι αφορά στην προσωπική της κατάσταση, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά.

Δείτε ακόμα: Το παράκαναν: Το ζουμ στο αι@@@ο της Κυριακής Κατσογρεσάκη είναι ό,τι χειρότερο έδειξαν στη Φάρμα (Vid)

Χώρισε ο Τριαντάφυλλος; Η σύζυγός του  δηλώνει... «ελεύθερη» (Pic)

Η Δήμητρα κλήθηκε να απαντήσει για τις φήμες περί χωρισμού μιλώντας με τον Δημήτρη Παπανώτα, o οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στο Happy Day:

«Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία στο προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι».

Τι ισχύει και τι όχι θα το μάθουμε μετά το τέλος του Τριαντάφυλλου από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.