Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί» (Vid)

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ξανά μαζί» (Vid)

Την ώρα που πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Λιβάνη πολύ θυμωμένο με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου, φίλη του Σάκη Κατσούλη αλλά και του Γιώργου Λιβάνη.

Η ίδια, υποστήριξε πως το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί στο Survivor, τονίζοντας πως ο Λιβάνης αποφεύγει να μιλά για όσα βλέπουμε τηλεοπτικά να συμβαίνουν στον Άγιο Δομήνικο.

«Ο Σάκης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν δύο χρόνια. Ξέρω ότι πριν από έναν χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι για να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Νομίζω χώρισαν το καλοκαίρι», είπε και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει γι’ αυτά που βλέπουμε. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Εμείς βέβαια, από αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί.

Ο Σάκης έχει σίγουρα αισθήματα για τη Μαριαλένα, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί και αυτή τη φορά νομίζω θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ, την πάτησε και δεν ξεκολλάει. Του στοίχισε ο χωρισμός τους. Ήταν στεναχωρημένος. Δεν ήταν ο Σάκης που ήταν με τη Μαριαλένα. Πριν από εκείνη δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο από την εκπομπή “Love it”:

Την ίδια ώρα, πάντως, η μητέρα της Μαριαλένας δηλώνει πολύ θυμωμένη με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν εκεί.

«Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο, από την κόρη μου όχι! Περιμένω να βγει και να μας τα πει», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.