Επιτέλους, Έλενα Κρεμλίδου: Το πλάνο που όλοι θέλαμε να δούμε, είναι γεγονός! (Vid)

«Δε μεγάλωσαν, το μαγιό τα κάνει έτσι»: Η Έλενα Κρεμλίδου στη λήψη που όλοι οι άντρες ήθελαν να δουν (Pic)

Οι followers της πρέπει να 'ναι... Survivors για να επιβιώσουν μετά από αυτό!

Είναι, εδώ και αρκετά χρόνια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κορίτσια της εγχώριας showbiz, μιας και οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση- αλλά και στο διαδίκτυο- σε αρκετά πρότζεκτ την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Ειδικά το ανδρικό κοινό δε χάνει ευκαιρία να την ακολουθήσει… πιστά, και σ’ αυτό οφείλεται φυσικά και ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram, στον οποίον ανεβάζει συχνά-πυκνά φωτογραφίες από εκείνες που κάνουν το «ισχυρό φύλο» να τα χάνει και να δυσκολεύεται να τα ξαναβρεί μετά.

Μάλιστα, οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν μετά την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Survivor, καθώς η παρουσία της στον Άγιο Δομήνικο μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Ο λόγος φυσικά για την Έλενα Κρεμλίδου. Η «Μαριπόζα» διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα σε ολόκληρη τη χώρα, με αναλογίες που είναι ικανές να σε στείλουν αδιάβαστο, ακόμα κι αν λατρεύεις την ανάγνωση πάσης φύσεως.

Εσχάτως η Έλενα ανεβάζει, εν όψει καλοκαιριού, ιδιαίτερες φωτογραφίες της με μαγιό, οι οποίες φυσικά και γίνονται.. ανάρπαστες. Στην τελευταία της λήψη μάλιστα φρόντισε, κατά την προσφιλή της τακτική, να περιπαίξει τον εαυτό της και ένα συγκεκριμένο σημείο επάνω της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν τα… μεγάλωσε, αλλά είναι το μαγιό που κάνει τη διαφορά.

Δείτε την εκπληκτική φωτό και θα καταλάβετε για τι μιλάμε:

Κι επειδή μία (έστω και άκρως εντυπωσιακή) ‘Ελενα δεν αρκεί, ας δούμε μερικές ακόμα πρόσφατες φωτό της:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.