Survivor: Άγριος καβγάς Μαριαλένας - Σάκη με φωνές και κλάματα (Vid)

Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν συvουσιαστεί στο δάσος» (Vid)

Στα όριά τους οι παίκτες του Survivor με αυτά που συμβαίνουν.

Φανερά εξοργισμένοι είναι οι περισσότεροι παίκτες του Survivor με τη «σχέση» μεταξύ Σάκη – Μαριαλένας, υποστηρίζοντας πως το πρώην ζευγάρι «τα ξεπουλά όλα για να γίνει συμπαθές στο κοινό».

Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος έκαναν λόγο για «πανελλαδική ξεφτίλα» της Μαριαλένας, η οποία από τη μία μιλά για τη σχέση που διατηρεί εκτός παιχνιδιού με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και από την άλλη έχει έρθει κοντά με τον Σάκη, δίνοντας… παράσταση κάθε φορά που είναι οι κάμερες μπροστά.

Κι αυτό, διότι και οι δύο τους φέρονται σύμφωνα με τις εκπομπές να διπλασίασαν τον μισθό τους απλά και μόνο για να το παίζουν ερωτευμέvοι on camera.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, δεν δίστασε να γίνει ιδιαιτέρως καυστικός λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Μαριαλένα ξέρει ότι με αυτά που έκανε, έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη. Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα

Από αυτά που βλέπω έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σ$% στο δάσος -με τα λεγόμενα των άλλων παικτών που έλεγαν ότι πάνε μαζί προς νερού τους και λείπουν 20-25 λεπτά. Λύνουν τις σ#$0υαλικές τους ανάγκες και τις τηλεοπτικές για την προβολή».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.