Survivor: Η λήψη της Ασημίνας Ιγγλέζου που έκανε δώρο ο cameraman στους τηλεθεατές (Pics)

Ασημίνα, τι τους κάνεις; (Pics, vids)

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το πούμε μία ακόμα: στην Ελλάδα έχουμε ορισμένες από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, με αναλογίες και χαρακτηριστικά που παραπέμπουν ευθέως σε… Όλυμπο και θεότητες.

Μάλιστα, υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που προσέχουν τη διατροφή τους και γυμνάζονται, με αποτέλεσμα το σώμα τους να είναι ιδεατό για εξώφυλλο.

Ωστόσο, μπορεί αυτά τα κορίτσια να είναι μια, ας το πούμε έτσι, «κατηγορία», αλλά υπάρχει και η Ασημίνα Ιγγλέζου, που είναι μια κατηγορία από μόνη της.

Το απόλυτο ελληνικό “The body” που πέρασε και από το Survivor πέρυσι, με αποτέλεσμα η εντυπωσιακή Ασημίνα να δει τις μετοχές της να… εκτοξεύονται.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ιγγλέζου είναι μια αθλήτρια που παίρνει μέρος σε αγώνες από εκείνους που κάνουν ακόμα και τους επίγειους Σούπερμαν να… γονατίζουν, κάτι για το οποίο της αξίζουν συγχαρητήρια, μιας και παράλληλα είναι και μητέρα.

Για να επιστρέψουμε, όμως, στο θέμα μας: η εκπληκτική εμφανισιακά Ασημίνα μπήκε στο κλίμα των ημερών και ανέβασε ένα βίντεό της από τα χιόνια.

Ένα βίντεο, βέβαια, που είναι αρκετό για να κάνει τα χιόνια να λιώσουν…

Κι επειδή καλό το κρύο, αλλά η κ. Ιγγλέζου μας αρέσει και το καλοκαίρι, ας δούμε μερικές παλαιότερες δημοσιεύσεις της:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.