Νέες φωτογραφίες Νικόλ - Παναγιώτη Βασιλάκου μετά το «The Bachelor» (Pics)

Η Νικόλ του Bachelor για Βασιλάκο: «Κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης» (Vid)

Οριστικά παρελθόν η σχέση τους.

Νέες δηλώσεις έκανε η Νικόλ Τσομπανίδου στην κάμερα του Star μιλώντας για ακόμα μία φορά για το τέλος της σχέσης της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγους μήνες μετά το φινάλε του «The Bachelor».

«Είμαι πολύ καλά τώρα. Όταν βγήκα από το ‘Bachelor’ ήταν δύσκολο καθώς προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Ήμουν ο εαυτός μου, έτσι είμαι και έξω. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στη σχέση μας με τον Παναγιώτη, αλλά έχει περάσει καιρός και έχουμε προχωρήσει και οι δύο. Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για χωρισμό, απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα.

Ήταν και το ‘Battle of the Couples’ στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λένε… Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά και το πήρα καλύτερα από ότι περίμενα. Έγινε κίνηση επανασύνδεσης από τον Παναγιώτη στα γενέθλιά μου. Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν… Όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει», είπε η νικήτρια του ριάλιτι σχέσεων του ALPHA.

Όσο για την ανάρτηση – καρφί του Παναγιώτη Βασιλάκου για άτομα που ο ίδιος ο βοήθησε και εκείνα του φέρθηκαν άσχημα; Η Νικολέττα αρνήθηκε να τη σχολιάσει.

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Απλά να πω ότι κανένας δε με βοήθησε, τα έχω κάνει όλα μόνη μου. Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.