Χαμός στο αεροδρόμιο για την «MasterChef» Μαργαρίτα - Την υποδέχτηκε μέχρι και ο περιφερειάρχης (Vid)

Χαμός στο αεροδρόμιο για την «MasterChef» Μαργαρίτα – Την υποδέχτηκε μέχρι και ο περιφερειάρχης (Vid)

Χαμός στην υποδοχή της Μαργαρίτας.

Δεν είναι μόνο οι παίκτες του Survivor που τυγχάνουν αποθεωτικής υποδοχής στα αεροδρόμια με την επιστροφή τους από το ριάλιτι.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχτηκε νικήτρια του «MasterChef κι έτσι έγινε η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κερδίζει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η μαγείρισσα με καταγωγή από τη Μυτιλήνη κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για τον χαρακτήρα της. Δεν είναι τυχαίο ότι η νίκη της έτυχε ευρύτατης αποδοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαργαρίτα μετά τη νίκη της στο ριάλιτι επέστρεψε για λίγες μέρες στο νησί όπου μεγάλωσε. Τη νικήτρια του «MasterChef» υποδέχτηκε πλήθος κόσμου αλλά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μαζί με την σύζυγό του, Δήμητρα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvospost, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα είναι η σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» με βασική πρωταγωνίστρια την Μιμή Ντενίση, καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα. Σκοπός της συνεργασίας αυτή θα είναι η προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.