Ασημίνα σταμάτα, δεν είναι πια αστείο... (Pics)

«Κάθε μπαλκόνι έχει διαφορετική θέα»: Σχεδόν όλα στη φόρα από την Ασημίνα… (Pics)

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο...

Μοιάζει κοινότοπο, όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια: στη χώρα μας έχουμε κοπέλες και γυναίκες με αδιανόητες αναλογίες και σώματα που είναι ικανά να στείλουν στο άσυλο φρενοβλαβών σύσσωμο το ανδρικό φύλο, όμως υπάρχει μία συγκεκριμένη θηλυκή παρουσία που ξεχωρίζει.

Ο λόγος για την εκθαμβωτική Ασημίνα Ιγγλέζου. Το κορίτσι που απολαύσαμε λίγο (για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης…) στον φετινό κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ είναι μια υπεραθλήτρια, η οποία τρέχει, κολυμπάει, σκαρφαλώνει, κάνει ποδήλατο και γενικά τα κάνει… όλα στο αθλητικό κομμάτι- και αυτό, όπως μπορεί να βεβαιώσει ο καθένας, φαίνεται.

Παρά το γεγονός πως είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει περάσει τα 40, η Ασημίνα βρίσκεται στα καλύτερά της, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Σήμερα, μάλιστα, η εκθαμβωτική Ασημίνα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από αυτές που δεν ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα να πάθουν θερμοπληξία εν μέσω χειμώνα όλοι οι άντρες, καθώς οι λήψεις συνοδεύονταν κι από το… παιχνιδιάρικο σχόλιο «Κάθε μπαλκόνι έχει διαφορετική θέα».

Νομίζετε πως είμαστε υπερβολικοί που ενθουσιαστήκαμε τόσο;

Δείτε την παρακάτω και θα συμφωνήσετε μαζί μας:

Κι επειδή μία φώτο της κ. Ιγγλέζου δεν αρκεί, ας την απολαύσουμε λίγο ακόμα:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.