Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τη χώρισε ο Γιώργος Λιβάνης

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τη χώρισε ο Γιώργος Λιβάνης

Αναμενόμενο...

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», μίλησε αμέσως μετά τον τελικό του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ίδια, εξέφρασε για ακόμα μία φορά τα έvτονα συναισθήματά της για τον Σάκη Κατσούλη, την ώρα που παραδέχτηκε πως είναι ελεύθερη και δεν βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

«Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια, ισχύει. Η φωνή μου έχει κλείσει από τις φωνές. Είμαι το γούρι του, έτσι φαίνεται. Είμαι πολύ συγκινημένη, αλήθεια. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα με τον Σάκη. Ο ένας στήριξε τον άλλον, ο ένας βοήθησε τον άλλον. Είμαι πολύ χαρούμενη που σηκώσαμε μαζί την κούπα του Survivor! Ποια πρόταση γάμου; Είπαμε ρε παιδιά! Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση εννοείται. Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο…», είπε χαρακτηριστικά. 

Να σημειωθεί πως τη σχέση έληξε ο τραγουδιστής, μη μπορώντας να διαχειριστεί όσα προβλήθηκαν στις οθόνες μας με πρωταγωνιστές τη Μαριαλένα και τον πρώην σύντροφό της. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στη μητέρα της 25χρονης γυμνάστριας πριν καν εκείνη επιστρέψει από τον Άγιο Δομήνικο, ενώ όπως είχε διαρρεύσει, είχε νωρίς ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.