Η Ιωάννα Τούνη στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Έχω πάει και με γυvαίκα και ήταν τέλεια»

Η Ιωάννα Τούνη στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Έχω πάει και με γυvαίκα και ήταν τέλεια»

Πικάvτικες αποκαλύψεις στο πρώτε τεύχος του Nitro.

Συνέντευξη από την Ιωάννα Τούνη πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το πρώτο τεύχος του Nitro που κυκλοφόρησε την Τρίτη.

Μία συνέντευξη που αποδεικνύεται η αποκαλυπτικότερη όλων, καθώς η γνωστή περσόνα προχωρώ σε ιδιαίτερες αποκαλύψεις, τολμώντας να απαντήσει σε όσους υποστηρίζουν πως εκδίδεται.

Η ίδια, εξομολογείται πως είχε ακούσει τον ίδιο της τον πατέρα -τον οποίο έχει δει ελάχιστες φορές στη ζωή της- να την αποκαλεί «μπ@στ@ρδο», καθώς ο ίδιος δεν παντρεύτηκε ποτέ τη μητέρα της. 

«Η πρώτη φορά που είδα τον πατέρα μου ήταν μια από αυτές τις μέρες που μάλωναν η μαμά και ο μπαμπάς για το τίποτα και ακούω τον μπαμπά μου να λέει “άσε μας ρε Τάνια με το μπ@στ@ρδο”. Eπαθα σοκ», εξομολογήθηκε, προχωρώντας αμέσως μετά και στα πιο… πικάvτικα.

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση», παραδέχτηκε.

«Δεν είμαι μια παρδαλογκόμενα»

«Χωρίς να λέω ότι είμαι μια παρδαλογκόμενα που επιζητεί το σ$%, λέω ότι αποδέχομαι την σ$%0υαλικότητά μου σε όλη της τη διάσταση. Μια σ#$ι κοπέλα δεν είναι πουτάvα», τονίζει. 

Το μόνο βέβαιο είναι πως το θρυλικό περιοδικό επέστρεψε δυναμικά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.