Επιτέλους, η Ιωάννα που ξέραμε: H Μαλέσκου έδειξε περισσότερα κι απ' τη Μενεγάκη (Pics)

Η Ιωάννα Μαλέσκου… ζεστάθηκε! (Pics)

Και πολύ μας αρέσει αυτό...

Φέτος ήταν η χρονιά της- και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Ερχόμενη από την Κρήτη (και το Κρήτη TV, στο οποίο έκανε άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα) και πέφτοντας κατευθείαν στα (πολύ) βαθιά του αδυσώπητου ανταγωνισμού της Αθήνας και των ελεύθερων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, όχι απλά κατάφερε να… επιπλεύσει, αλλά από ένα σημείο και μετά να κυριαρχήσει στην ζώνη της και να κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε ελαφρώς «τρακαρισμένη» στο “Love it”, όμως όταν βρήκε τα πατήματά της και «λύθηκε» ήταν πραγματικά απολαυστική.

Κάπως έτσι, κατάφερε μετά τον 2ο-3ο μήνα να χτίσει ένα σταθερό κοινό, που με την «εκτόξευση» του Survivor την έφερε συχνά-πυκνά στο νο1 των τηλεθεάσεων.

Ο συγκροτημένος της λόγος έφερε κάτι καινούργιο στην συγκεκριμένη ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης ενώ φυσικά βοηθάει και το γεγονός πως μιλάμε για μια… κούκλα!

Η πανέμορφη Ιωάννα που προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και το σώμα της αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της, με αποτέλεσμα να χάσει το ανδρικό κοινό την μπάλα και να παραμιλάει.

Νομίζετε πως υπερβάλλουμε;

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτό πατώντας το βελάκι και τα λέμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.