Λάουρα Νάργες: Οι νέες της φωτογραφίες αποδεικνύουν πως είναι το ωραιότερο plus size κορίτσι της tv (Pics)

Εντυπωσιακή Λάουρα Νάργες… (Pics)

Μας άφησε... παγωτό.

Δεν έχουμε κανένα μα κανένα παράπονο- έτσι δεν είναι; Και πώς θα μπορούσαμε, άλλωστε: η χώρα μας διαθέτει ορισμένες από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε διαθέτει ένα ζευγάρι μάτια.

Ωστόσο, μέσα στον… ωκεανό των εντυπωσιακών κοριτσιών υπάρχουν και μερικά που έχουν αυτό το «κάτι» που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του αντίθετου φύλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εξέχουσας και ιδιαίτερης ομορφιάς είναι η Λάουρα Νάργες. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι μία από τις πιο αγαπητές υπάρξεις στο χώρο της showbiz, ενώ τα προηγούμενα χρόνια διατηρούσε μια πιο χυμώδη σιλουέτα.

Φέτος, κατά δήλωση της ιδίας, έχασε αρκετά κιλά αφήνοντας πίσω την πρότερη εικόνα της, όμως παραμένει εξαιρετικά όμορφη και μας αρέσει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ και με τις καινούργιες της αναλογίες.

Πάμε ένα στοίχημα πως μόλις δείτε τις τελευταίες φωτό που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μας;

Για δείτε τις παρακάτω και αναμένουμε τα σχόλια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.